Mat og vinkurs


matogturglede.no

turer med innhold

Mat - og vinkurs

Program

 
 
 
 
 
 

 

 

 

Dette er en restaurert gård med bygninger fra 1700-tallet,

men det har vært bosetning på stedet siden år 500 f. Kr.,

og bygningsmassen er tuftet på en middelaldergård.

 

Verten er utdannet vinkelner og etter innsjekking, holder han vinkurs med smaking i gårdens rikholdige vinkjeller.

 

Etter vinkurset samles vi i gårdskjøkkenet hvor vi skal være med og tilberede kveldens tre-retters middag. Vertinne Eva har brukt lokale økologiske råvarer, urter og ville vekster i matlagingen i alle år, og vi kan se fram til noen spennende

og inspirerende timer på storgårdskjøkkenet.

 

Middagen serveres på salen. Verten byr på egenimporterte

og prisbelønte viner tilpasset hver rett, som er med å gjøre  smaksopplevelsen komplett.



OVERNATTING  

I den restaurerte kårboligen er det 15 senger fordelt på ni rom og tre bad. Her er det også et godt utstyrt kjøkken med spiseplass, stue med peis og terrasse.










 


I vinkjelleren får vi smake vin som passer til menyene og vin som ikke passer.

Rettene lager vi på gårdskjøkkenet.




Pris kr 2 295,- per person, som inkluderer:


  • Overnatting i dobbeltrom
  • Lån av badekåpe og slippers
  • Frokostbuffet
  • Vinkurs med vinsmaking
  • Matkurs og tilberedning av tre-retters middag
  • Vinpakke


Pris uten vinpakke kr 1 855,- per person.


Når:

18. - 19. januar, 14. - 15. mars, 23. - 24. mai, 25. - 26. juli

og 21. - 22. november 2020.


Påmelding skjer via nettsiden til truestory.no  


Foto forside og øverst på siden: Rakel Berg.

 KONTAKT:

                                              

 Tlf. 912 41 229

 post@matogturglede.no




Copyright @ All Rights Reserved