Mat- og vingleder


Program

 
 
 
 
 
 

 

  

Bryhni Søndre består av restaurerte bygninger fra 1700-tallet. Her får du en helhetsopplevelse av mat, vin, interiør og arkitektur.

 

Program

Etter innsjekking, blir vi med verten ned i gårdens rikholdige vinkjeller, som kan by på med egenimporterte og prisbelønte viner. Verten er utdannet vinkelner og vil guide deg gjennom teori og prøvesmaking av utvalgte viner. Du får smake vin som passer til menyen – og vin som ikke passer.


Etter vinsmakingen samles vi i gårdskjøkkenet, for tilberedning av kveldens tre-retters middag. Vertinne Eva har brukt lokale råvarer, urter og ville vekster i matlagingen i alle år, og vi kan se fram til noen inspirerende timer. Underveis vil dere også få litt å bite i. Etter kokkeleringen tar dere plass ved dekket bord på salen, hvor middagen vil bli servert. Verten byr på viner tilpasset hver rett, som vil gjøre smaksopplevelsen komplett.

 

Overnatting

I den restaurerte kårboligen er det 15 senger fordelt på ni rom og tre bad. Her er det også et godt utstyrt kjøkken med spiseplass, stue med peis og terrasse.


 


I vinkjelleren får vi smake vin som passer til menyen - og vin som ikke passer.

Middagen lages i en uformell atmosfære på gårdskjøkkenet.

Pris kr. 2 710,- per person, som inkluderer:

  • Overnatting i dobbeltrom.
  • Frokostbuffet.
  • Vinsmaking.
  • Tilberedning og oppskrifter på tre-retters middag. Menyen vil variere etter sesong-råvarer.
  • Vinpakke inkl. aperitiff

 

Passer for: Bedrifter eller vennegjengen fra 8 til 14 personer.

 

Allergi

Vi må vite om eventuelle allergier, innen cirka en uke i forkant. Siden dette er en fastsatt meny, kan vi dessverre ikke garantere for at alle allergier kan tilpasses.
Foto øverst på siden: Rakel Berg.