Om

Om Mat- og turglede

 

Mat- og turglede fokuserer på pakketurer og skreddersydde turer som kombinerer historie og kulturopplevelser. Med hører også de gode, lokale matopplevelsene og godt vertskap. Miljø og bærekraftig er også vektlagt.


Sykkelturer tilbys grupper i sommersesongen. Velg blant:

  • Individuelle turer, hvor du får med deg kart og turbeskrivelser.
  • Turer med guide.

 

Hvis du ikke finner akkurat den turen du ønsker, kan du få en tur spesialtilpasset dine egne ønsker. 

  

Ved kjøp av en pakkereise fra Mat- og turgglede er du beskyttet av Pakkereiseloven via Visit Øst-Norges medlemsskap i Reisegarantifondet.

 

 

Personvernerklæring for Mat-  og turglede.

Kontakt


Mat- og turglede

v/Bente Fekene

2318 Hamar

Telefon: 912 41 229

E-post: post@matogturglede.no

 

Org. nr. 993 019 933 MVA

 

 

 

Samarbeidspartnere

TEMAER

Mat- og turglede tilbyr et variert program hva gjelder lokalt vertskap, lokal kultur og matopplevelser, samt turer i et lett tilgjengelig kulturlandskap.


Sykkelturene kan du være med på så lenge du er i normal, gjennomsnittlig god form. Ved fysisk anstrengelse er det ekstra viktig å få i seg nok og god mat. På slutten av dagen står derfor bordet ferdig dekket med lokale delikatesser både på fat og flaske.

 

 

 

Ville vekster 

Gammel kunnskap om viltvoksende, spiselige vekster og planter, er i ferd med å bli hentet fram igjen. I samarbeid med gjestegårder, kan vi tilby matkurs basert på naturens spiskammers.

 

Samarbeidspartnerne er alle aktører som tilbyr god kvalitet. 

 

Overnattingsteder, attraksjoner, foredragsholdere og andre leverandører tilbyr kvalitetssikrede tjenester, god mat og tilstedeværende vertskap.